Доставка

Бързата доставка на Вашите пратки е приоритет за нас. Работим с куриерите Спиди и Еконт. Доставката се осъществява до офис на избрания куриер или до адрес посочен от Вас. Системата изчислява стойността на куриерската услуга и можете да го видите предварително още при направата на поръчката.

Стандартно подготвяме и изпращаме пратките си в рамките на 1-3 работни дни. След изпращане се доставят на следващия работен ден ( или според графика на обслужване на съответното населено място). 

Пример : Ако поръчате в понеделник, Вашата пратка ще бъде при Вас в периода вторник-четвъртък. 

Пример 2 : Ако поръчате в понеделник в 9 вечерта, Вашата пратка започне обработка във вторник и ще бъде при Вас в периода сряда-четвъртък. 

Ако желаете приоритетна обработка на Вашата поръчка, можете да го отбележите в опцията забележки към поръчката или като се свържете с нас по телефон, имейл или чрез социалните ни мрежи. 

Изключение от това правило, за доставка, са неработните дни - уикенди, официални празници и т.н. В тези случаи пратката с Вашата поръчка започва да се обработва в първия възможен работен ден. 

Пример : Ако поръчате в събота, Вашата поръчка ще се обработи в понеделник с доставка в периода вторник-четвъртък.

Запазваме правото си на забавяне поради натоваране (Коледни празници, св. Валентин, 8 Март и т.н.) или технически причини. Ако по Вашата пратка се налага забавяне ще бъдете уведомени.